top of page
  • Foto van schrijverSal-Co

Waarom is een airco onderhoud nodig?

Energiekost verlagen

We staan er misschien niet altijd bij stil, maar een degelijk onderhoud van de airco kan zowel een grote hoeveelheid energie besparen alsook de levensduur van de airco aanzienlijk verlengen en onnodige herstellingen voorkomen. Bij Sal-Co installeren, onderhouden en controleren we airco’s in Geetbets en omstreken en garanderen we je een service van topkwaliteit en 100% tevredenheid.Wat doen wij bij een airco onderhoud?

De airco’s van Sal-Co zijn van topkwaliteit, dus kunnen deze met gemak jaren gebruikt worden. Je weet al dat het uitvoeren van een airco onderhoud resulteert in energiebesparing en de levensduur van de airco verlengt, maar wist je dat we bij een onderhoud de airco ook helemaal desinfecteren? Dit is slechts één van de behandelingen die we toepassen tijdens het grondig onderhoud van jouw airco.


We voeren ook een grondige reiniging uit van de buitenbatterij met een speciaal product die de warmte- of koudeoverdracht maximaliseert. Daarna komt de desinfectie van de binnenbatterij aan de beurt die onaangename geuren helpt voorkomen.


We controleren de koelmiddelinhoud en garanderen hierbij een optimale werking van jouw airco. We doen ook een koelmiddellektest om lekkage te detecteren. Vanzelfsprekend reinigen of vervangen we ook de filters en voeren we een reiniging van de buitenomkasting uit. Maar daar stopt het niet. We voeren ook een controle uit van de elektrische aansluitingen om kortsluiting te voorkomen en we controleren de zuinigheid van de airco.


Een goed onderhouden airco is goud waard

Het is een feit dat ieder van ons graag besparende maatregelen toepast als het op energieverbruik aankomt. We zijn experts in het onderhouden van airco’s en garanderen je een energiezuinige airco met een lange levensduur.


Tijd voor een onderhoud van jouw airco? Contacteer dan vandaag nog Sal-Co en voel het verschil meteen!

17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page