top of page
  • Foto van schrijverSal-Co

Verwarmen met airco: 3 vliegen in 1 klap.

Daikin Airco: een slimme keuze

We kunnen er dezer dagen niet meer omheen: de huidige energieprijzen gaan door het dak en bereiken een absolute recordhoogte. En het ziet er niet naar uit dat ze snel weer zullen dalen, integendeel… Daarom doet u er als verbruiker goed aan om verschillende opties te bekijken over hoe u uw energiefactuur onder controle kan krijgen, met behoud van uw wooncomfort en zonder ingrijpende verbouwingen. Een slimme oplossing daarvoor is de Daikin airco met verwarming.80% hernieuwbare energie


Airconditioning bestaat al jaren, maar is ondertussen met sprongen vooruitgegaan, met modellen die krachtiger, energie-efficiënter en eenvoudiger te installeren zijn dan ooit tevoren. U hoeft de bestaande installatie niet te vervangen, maar voegt gewoon een extra element toe in huis dat voor extra verwarming in de winter en koeling in de zomer kan zorgen. De Multi-split airconditioner van Daikin is een totaaloplossing voor het comfort in uw woning. Een geweldige manier om uw huis te koelen én te verwarmen.

Zo kunt u één buitenunit koppelen aan maximaal vijf binnenunits (de zogenaamde Multiversie), of één binnenunit koppelen aan één buitenunit, waarmee u één bepaalde ruimte kan koelen en/of verwarmen (de splitversie). Het systeem haalt 80% van zijn energie uit de lucht en slechts 20% van het elektriciteitsnet. Het is dus erg energiezuinig en biedt daarom een antwoord op de historisch hoge energieprijzen. Bovendien is het systeem makkelijk in gebruik en zorgt het het hele jaar door voor de perfecte temperatuur in huis of op kantoor.


Sal-co staat garant voor hoogstaande kwaliteit en een uitstekende service, zonder afbreuk te doen aan het esthetische aspect van de Daikin airconditioning. De buitenunit wordt op een zo discreet mogelijke wijze geplaatst, waarbij de afwerkingskanalen worden afgewerkt in de gewenste RAL-kleur. Dit aircosysteem is een energie-efficiënte oplossing, die geschikt is voor iedere woning en elk bedrijf. Afhankelijk van de situatie is het soms zelfs mogelijk om dit systeem te gebruiken als hoofdverwarming.

Sal-Co Airco in Geetbets is uw betrouwbare partner voor de plaatsing, onderhoud en herstelling van de Daikin airconditioning. Meer weten over deze totaaloplossing? Neem dan contact met ons op voor meer info!


18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page