top of page
Daikin warmtepomp Sint-Truiden/Geetbets/Herk-de-Stad

Expert Warmtepompen van Daikin

Daikin warmtepompen: kwaliteit van de hoogste graad

De verwarming aan of toch weer uit? Een geschikte tussenoplossing voor specifieke ruimtes in uw woning of zaak? Of meer rendement halen uit uw verwarmingssysteem? Vandaag is een energie-efficiënte oplossing voor koelen en verwarmen niet meer weg te denken. Expert Sal-Co Geetbets, werkzaam in regio Vlaams-Brabant en Limburg, zorgt voor het perfecte klimaat met een Daikin warmtepomp! Zo verwarmt u in een handomdraai elke ruimte, terwijl u bespaart op energiekosten.

Een Daikin warmtepomp: verstandige keuze

Niet voor niets kiest Sal-Co resoluut voor Daikin warmtepompen. Voor elke situatie en elk project heeft Daikin de geschikte warmtepomp beschikbaar. Sal-Co vertrouwt al jaren op Daikin voor verwarming en verkoeling voor een maximum aan comfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als officiële verdeler van Daikin zitten wij onmiddellijk aan de bron om u vlot verder te helpen. Ook voor een onderhoud of herstelling kunt u bij Sal-Co terecht.

Daikin warmtepompen, warm aanbevolen!

  • Dankzij het gebruik van hernieuwbare energie verlaagt u aanzienlijk uw energiekosten 

  • Daikin verwarmingsoplossingen zijn ontwikkeld in Europa, voor Europa

  • Geschikt voor alle woningtypes en bedrijven

Vloerverwarming met warmtepomp: de perfecte match!

Warmtepompen zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming omdat beide systemen het best werken bij lage temperaturen. Voor een warmtepomp geldt: hoe lager de watertemperatuur, hoe hoger het rendement van de warmtepomp. Vandaar dat een warmtepomp best gecombineerd kan worden met lage temperatuurafgiftesystemen zoals vloerverwarming.

Service en na-service waarop u kunt rekenen

De zelfwerkende zaakvoerder van Sal-Co komt bij u langs in de regio Geetbets, Sint-Truiden, Tienen, Herk-de-Stad, Limburg & Vlaams-Brabant om uw project te bespreken, de geschikte warmtepomp te plaatsen en u verder te helpen bij problemen. Ook genieten van een prima service aan een betaalbare prijs? Contacteer Sal-Co!

Sterke service én na-service op maat

Met een Daikin warmtepomp hoeft u uw comfort niet op te offeren voor energie-efficiëntie. Contacteer Sal-Co voor meer info of een vrijblijvende offerte!

bottom of page