top of page
Warmtepomp zwembad Geetbets

Zwembad verwarmen?  Verleng het Zwembadseizoen met een Zwembadwarmtepomp!

Uw buitenzwembad verwarmen, geen overbodige luxe

De tuin vormt steeds meer een verlengstuk van uw woonruimte. Meer en meer mensen gaan voor een eigen zwembad: thuis relaxen, een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad, het ultieme vakantiegevoel ervaren in eigen huis te Geetbets, Herk-de-Stad… Natuurlijk wilt u dan ook wel zo lang mogelijk in het jaar van uw zwembad genieten. Verwarming van het zwembadwater dmv een zwembadwarmtepomp wordt dan wel een must, toch zeker in het voor- en najaar. 

Op zoek naar een efficiënte, milieuvriendelijke, energiezuinige en stille zwembadverwarming? 

Een warmtepomp is niet alleen een slimme keuze om uw woning, maar ook om uw zwembad te verwarmen. Dankzij een zwembad warmtepomp kunt u ook van maart/april tot eind oktober zwemmen in water met een aangename temperatuur.

Zwembad verwarmen Herk-de Stad
Warmtepomp zwembad Herk-de-Stad

Duratech en MaxPump zwembadwarmtepompen

Gespecialiseerd importeur en distributeur Thermo Comfort biedt ons de oplossing bij uitstek. Sal-Co, werkzaam in regio Vlaams-Brabant en Limburg, levert en installeert een breed assortiment geluidsarme en energiezuinige zwembadwarmtepompen die zorgen voor een constant aangename temperatuur. Wij werken enkel met energiezuinige inverter zwembadwarmtepompen met een laag geluidsniveau van topmerken Duratech en MaxPump. Warmtepompen die uitblinken in hun soort en dit voor elk budget!

Geruisloos van onaangenaam, ijskoud zwembadwater naar een behaaglijk warme en uitnodigende zwembadtemperatuur? Contacteer Sal-Co en duik in al onze mogelijkheden voor uw perfecte zwembadwarmtepomp!

bottom of page