top of page
  • Foto van schrijverSal-Co

Nog twijfels over airco? Met een gepersonaliseerde service kan u op beide oren slapen

Dankzij snel verbeterende technologie, meer en meer functies en warmer wordende zomers is de airconditioning de laatste jaren aan een opmars bezig in België. Airco’s zijn tegenwoordig niet meer de grote, lompe, lawaaierige apparaten die u vroeger wel eens zag. Moderne airco’s komen in vrijwel alle vormen en maten, waaronder mobiel, en kunnen naast verkoelen ook verwarmen. Daarbij maken ze nog ook nog eens nauwelijks geluid.


Om echter optimaal te kunnen profiteren van een airconditioning doet u er wel goed aan om deze te laten installeren en onderhouden door een erkend expert. Enkel op die manier kan u er zeker van zijn dat u het klimaat in uw woning of werkruimte te allen tijde perfect onder controle heeft. Daarbij wordt het risico op onverwachte problemen en technische issues zo tot een minimum herleid, wat ook weer bijdraagt aan een zorgeloos leven.


Alles voor uw airco bij Sal-Co Airco in Geetbets


U heeft besloten dat u naar de mogelijkheden qua airconditioning wil gaan kijken voor uw huis of bedrijf, voor de installatie van een nieuw systeem of voor het onderhoud van uw bestaande installatie. Bij Sal-Co Airco bieden wij een volledig gepersonaliseerde service gebaseerd op meer dan 20 jaar aan ervaring met het installeren en onderhouden van airco’s, evenals:


  • Correcte en duidelijke afspraken, onder meer omdat wij niet werken met onderaannemers en dus alle nodige werken zelf uitvoeren

  • All-in plaatsingsprijzen zonder verborgen gebreken en kleine lettertjes

  • Aandacht voor het esthetische aspect van de werken, zoals het verstoppen van leidingen onder de vloer of achter muren

  • Installaties met behulp van de nieuwste technieken en plaatsingsmaterieel van internationale topkwaliteit

  • Gelaste verbindingen ter preventie van lekkages

  • Een druktest, een energieberekening en een controle van de koelmiddelinhoud bij oplevering van de werken

  • Uitgebreide garantie en kosteloze service


Met andere woorden, Sal-Co Airco is de ideale partner voor alle werken inzake airconditioning in Geetbets en omstreken. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie en een gratis offerte voor airco-installatie!


36 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page